Ze weten alles van je

Ze weten alles van je – Docu/fictie drama

Onderzoeksjournalist Nadia duikt in de vermissing van privacy-expert Arjen Kamphuis, die tijdens een vakantie in Noorwegen in 2018 op raadselachtige wijze verdween. Bijna drie jaar later is hij nog altijd spoorloos. De verdwijning van Arjen heeft een gat geslagen in het leven van zijn dierbaren. Maar voor ons allemaal is zijn verdwijning een groot gemis. Want als niemand meer op de bres springt voor onze privacy, hoe kunnen we dan ooit nog veilig zijn? Wat is er met Arjen gebeurd en ten koste waarvan heeft hij ons steeds proberen te waarschuwen? In Ze Weten Alles van Je gaat Nadia op zoek naar het ware verhaal achter de verdwijning en ondervindt ze zelf de gevaren waar Arjen voor waarschuwde.

De 12 van Schouwendam
De typisch Nederlandse plaats Schouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt ieder spoor van een zestien jarig meisje en een zeventien jarige jongen. Het verleden komt tot leven als er op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt. Wie is hij en wat heeft hij met de verdwijning te maken? De paranoia slaat in het dorp helemaal toe als er dodelijke slachtoffers vallen en de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet.

Met: Gijs Naber, Carine Crutzen, Huub Stapel, Fockeline Ouwerkerk, Benja Bruijning, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Joop Keesmaat, Maarten Heijmans, Meral Polat, Eva Laurenssen en Hajo Bruins

De 12 van Oldenheim
De schrik slaat hen om het hart wanneer de inwoners van het oer-Hollandse dorp Oldenheim geconfronteerd worden met een reeks mysterieuze verdwijningen. Het wantrouwen in de traditioneel zo hechte gemeenschap groeit, terwijl de tragedie in het dorp grootse vormen aanneemt… De bloedstollende Videolandserie “De 12 van Oldenheim”

12 afleveringen van 42 minuten

Soof – de serie 2

In het tweede seizoen proberen Soof en haar ex Kasper elkaar  los te laten, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Haar leven wordt nog eens extra gecompliceerd waneer Jim haar helpt aan een eigen kookprogramma op televisie. Victor, de producent en regisseur van Soofs tv-show, wordt haar nieuwe love interest. De vader van Soof, Eddy, en dus ex van Hansje, komt langs en het nieuwe buurmeisje speelt dat de harten van de tweeling sneller doet kloppen.

8 afleveringen van 43 minuten

Vlucht HS13
In Vlucht HS13 wordt het leven van de succesvolle zakenvrouw Liv en moeder (Katja Schuurman) compleet op z’n kop gezet als de vlucht die haar echtgenoot Simon (Daniel Boissevain) zou nemen, neerstort op weg naar Barcelona. Alle inzittenden komen om, maar Simon staat niet op de passagierslijst. Zat haar man eigenlijk wel in dat vliegtuig? Als Liv op onderzoek uitgaat,volgt de ene na de andere bizarre ontwikkeling en stuit ze op geheimen die maar beter verborgen hadden kunnen blijven …

10 afleveringen van 42 minuten

Moordvrouw 7

Na de opheffing van het bureau besluiten de rechercheurs samen door te gaan als zelfstandig team. Zij worden door oud-collega Dries, die nu bij de AIVD werkt, ingeschakeld voor een gevoelige opdracht.

8 afleveringen van 43 minuten

Soof – een nieuw begin

De serie begint waar Soof 2 is geëindigd. Kasper en Soof zijn gescheiden, maar als Kaspers eigen mancave onbewoonbaar wordt verklaard trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerst instantie best prettig, niet alleen voor de kinderen, ook soof ziet wel voordelen van weer een man in huis hebben. Hierdoor kan ze zich beter richten op haar restaurant. Living divorced together blijkt toch al snel tot een hoop gedoe en misverstanden te leiden, zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

10 afleveringen van 43 minuten

Politieke dramaserie, gebaseerd op de actualiteit. De fractie van de VPN, de Vrijzinnige Partij Nederland, mengt zich in de dagelijkse werkelijkheid van het politieke spel in politiek Den Haag.

Bureau Raampoort speelt zich af bij politiebureau Raampoort, waar Peter van Opperdoes na een jaar afwezigheid zijn werk als rechercheur weer oppakt. Al snel raakt hij betrokken bij de ontrafeling van een mysterieuze en lugubere moord. Peter Opperdoes is een tijdje afwezig geweest en is in die tijd vervangen door Jacob Holm. Peter en Jacob kunnen het in eerste instantie niet goed met elkaar vinden doordat hun karakters ontzettend met elkaar botsen. Toch moeten ze een manier vinden om met elkaar samen te kunnen werken want de Amsterdamse Jordaan wordt afgeschrikt door lugubere moordzaken die ze samen op moeten lossen.

Kootje heeft een cruise op de Rijn gewonnen en neemt Door mee op vakantie. Door verheugt zich op een romantische reis, maar hun Amsterdamse vrienden weten dit al snel te verstoren door allemaal mee te varen op de MS Alexander. Nog voor het schip goed en wel uitvaart wordt de kapitein getroffen door een hartaanval. Riek ziet haar kans schoon en schuift Arie naar voren als kapitein.

Follow Us
Popular Posts

Contact


Feel free to contact me

    © 2020 Joost Rietdijk