Bon Bini Bangkok Nights

Bon Bini Bangkok Nights – Speelfilm

In de nieuwe film sluiten Judeska (Asporaat) en zijn vaste maatje Ping Ping een lening af bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om fastfoodketen FC Kip uit te breiden. Ze lezen echter de kleine lettertjes niet en raken alles kwijt waarvoor zij zo hard hebben gewerkt. Zij besluiten Lo Pei Chan op te zoeken in zijn zwaarbewaakte villa in Bangkok om wraak te nemen.

Only You – Speelfilm

Elisabeth (Claire Bender) staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde. Alles in haar leven gaat eigenlijk zoals het komt en je zou kunnen zeggen dat ze gelukkig is. Arthur (Egbert-Jan Weeber) staat op het punt alles achter zich te laten voor een lange reis. Als de twee elkaar ontmoeten, verandert alles. Niet in staat weerstand te bieden aan de enorme aantrekkingskracht, geven ze zich volledig over aan elkaar. Even bestaan hun plannen en de rest van de wereld niet meer; er is alleen nog maar die ander. Beseffend dat niets vanaf nu meer hetzelfde zal zijn, worden hun levens nogmaals compleet op z’n kop gezet wanneer Elisabeth ontdekt welk groot geheim Arthur met zich meedraagt.

Soof 3 – Speelfilm

Eindelijk heeft Soof haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen.
Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt dochter Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met twee handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, dat haar familie van haar houdt en dat ze die hulp waard is.

Singel 39 – speelfilm

SINGEL 39 is een origineel verhaal met actuele thema’s en herkenbare humor. Mo – kort voor Monique – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang. Waar zou ze alleen al de tijd vandaan moeten halen om bijvoorbeeld te daten? Maar wanneer de extraverte Max naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière. Dat je het leven moet léven in plaats van moet plannen.

Dusk

Loosely inspired by a crime that sent shockwaves through the Netherlands, Dusk offers a haunting search to discover why 15-year-old Jessie is murdered by her closest friends. A story of jealousy, insecurity and peer pressure gradually unfolds in an overlapping, a-chronological structure.

The Garden Party
Dutch fruit farmer Van Leeuwen (Frits Lambrechts) is diagnosed with advanced Alzheimer’s. His eldest son, lawyer Ernst (Ronald Top), arranges to have him admitted in a residential home. Ernst’s shy brother Nico (Mike Reus), who stayed on to take care of dad and the farm, made a mess of it business-wise. Meanwhile traumatic memories rekindle and dad sort of organizes a riot, demanding an excursion to his orchard.

Based on true events and set in 1979, SKIN is the tragic story of a boy who, in trying to break free from life with a father traumatized by the Holocaust, is led into the emerging skin-head youth culture and the neo-Nazi revival.

In 1977 besluiten negen Molukse jongeren, na de treinkaping in Wijster, ook een trein te kapen. Noor, een jonge vrouw, is een van hen. Net als enkele medekapers en gegijzelden komt zij om bij de gewelddadige beëindiging van hun vrijheidsactie. In deze telefilm worden de gebeurtenissen gereconstrueerd. Daarbij worden betrokkenen dertig jaar later bijeen gebracht voor een tv-programma, waarin men Noor, de eerste Nederlandse vrouwelijke terrorist, een gezicht wil geven.

20 Lies, 4 Parents and a Little Egg

The lives of Sjors and Bert are turned upside down when 15-year old adolescent Dylan, who turns out to be Sjors’s son, suddenly turns up on their doorstep. Dylan was thrown out by his mother and her girlfriend. A film about spirited teenagers and immature parents and their shortcomings.

Joep staat aan de rand van de financiële afgrond. Daarom wordt de gezinsvakantie dit jaar geen luxueus verblijf in een warm en exotisch land, maar een uitstapje in eigen land. Eigenlijk is het zelfs een vlucht voor zijn criminele klanten die nog geld van Joep tegoed hebben. Met zijn vrouw Claire en dochter Saskia, neemt Joep zijn intrek in een oud vakantiehuisje op een vervallen camping. Tegenover hen is een Sintifamilie neergestreken. Claire en Joep moeten niets van hen hebben, maar tussen Saskia en Dukker, de zoon van de Sinti’s, bloeit iets moois op…

 

Follow Us
Popular Posts

Contact


Feel free to contact me

    © 2020 Joost Rietdijk